A festés élménye mindenki számára öröm

A NEM Art csapatát az élményfestés öröme hozta össze. Napfényes és tágas stúdiónkban, pozitív hangulatban, Budán várunk. Ha kikapcsolódnál a festés öröme által, vagy barátaiddal, családoddal csoportos élményfestésben szeretnél vidáman alkotni, a NEM Art inspiráló környezetében megtaláltad az ideális helyszínt és művész csapatot.

Ha választottál képet, adunk egy klassz kötényt, hogy megvédhesd a ruhádat, választhatsz vásznat, ellátunk megfelelő mennyiségű festékkel, ecseteket, eszközöket kapsz, hogy minden technikát kivitelezhess. Mielőtt ecsetet ragadnál, ehetsz pár szem pogácsát, kávézhatsz, ihatsz egy hűs fröccsöt, amikre a vendégünk vagy.

Elhivatott instruktoraink örömmel megosztják veled a festés titkait, egy-egy kép elkészítése során lépésről lépésre vezetnek, hogy a legszebb alkotásod hozhasd létre. Egy nyugodt műteremben figyelmes oktatóink segítenek téged a színkeveréstől a formák megrajzolásán át a festmény végleges elkészültéig.

A festményedet még a program napján hazaviheted, gondoskodunk róla, hogy ezt a lehető legbiztonságosabb módon tehesd.

Megmutatjuk a festés egy új oldalát, és néhány óra alatt te is képes lehetsz elkészíteni egy festményt.

Legyél Van Gogh, Piccasso vagy Miro és alkoss te is maradandót!
Hagyd, hogy elragadjon az alkotás öröme, elkötelezett instruktorok, festőművészek garantálják, hogy te is megfesthetsz egy csodás képet.

Ecset ikon - élményfestés 1 főre

Magánszemélyeknek

Kreatív kikapcsolódás, egyedüli művészeti élmény. Gyere és fess egy képet, kapcsolódj ki és érezd át a alkotás fantasztikus örömét!

2db ecset - élményfestés 2 főre

Pároknak

Egyedülálló művészeti program pároknak! Gyertek el művészeti stúdiónkba és garantáljuk, hogy a közös festés örök élménnyel gazdagítja kapcsolatotokat.

ecset ikon - élményfestés csoportoknak

Családoknak

Saját festményetek lehet otthonotok dísze! Gyere el a családoddal, gyermekeiddel és éljétek át együtt a festés örömét!

ikon- 6db ecset - csapatépítő élményfestés

Cégek, baráti társaságoknak

Közösségi élményfestés workshop baráti társaságoknak, munkatársaknak. Gyertek, szerezzetek felejthetetlen művészeti élményeket!

Hogyan működik az élményfestés?

  • Válaszd ki a neked tetsző festményt az eseménynaptárból, és foglalj rá időpontot!
  • Érkezz negyed órával a festés előtt, hogy megismerkedj festőtársaiddal, az instruktorral, és ha olyan a hangulatod, igyál valamit!
  • Gyere egy kényelmes ruhában, tőlünk kapsz egy menő kötényt a festéshez!
  • Az instruktorod részletesen bemutatja a festményt, majd veled együtt megfesti, neked csak követned kell őt, és ha elakadsz, odamegy hozzád és segít az alkotásban.
  • A festést minden esetben képzett festőművészek vezetik, akik apró lépésenként mutatják, hogy az adott fázisban milyen eszközökkel, milyen színekkel kell dolgozni.
  • 3 óra alatt elkészítheted a kiválasztott festmény saját – így mégis egyedi – másolatát, mi gondoskodunk róla, hogy a festményed épségben hazavihesd.

Fess meg egy híres festményt 3 óra alatt, minden előképzettség nélkül!